HOME

OVER ARISTO

CONTACT

LIDMAATSCHAP

IN MEMORIAM

 

 

 

update: 30-09-2021

 

APN
Arredo
logo
FS logo
 

GASTENBOEK

Op deze pagina vindt je onze gastenboek. Het staat een ieder vrij om er iets in te schrijven. Er zijn echter wel een aantal regels die in acht moeten worden genomen.

De teksten die je achter laat moeten ‘normaal’ zijn. Hiermee bedoelen wij dat ze geen schunnige, vieze, racistische of kwetsende woorden mogen bevatten.

Het is niet de bedoeling dat er reclame wordt gemaakt op onze gastenboek voor bedrijven of sites. Hiervoor kun je terecht bij onze webredacteur Stef die de commerciële kant afhandelt.

Ook oproepen om mee te doen met toernooien en wedstrijden zien wij liever niet in ons gastenboek. Deze uitnodigingen kun je kwijt bij onze webredacteur Michael die competitie en toernooien behartigt.

Wanneer iemand zich niet aan deze regels houdt, gebruiken wij ons recht om deze berichten te verwijderen. Het is aan de webredactie om te bepalen welke berichten wel of niet kunnen. Bij herhaaldelijke misdragingen van een en dezelfde persoon blokkeren wij deze persoon en zullen eventueel hem/haar bij de daarvoor bevoegde instantie aanmelden. Rest ons verder nog jullie vel plezier toe wensen bij het lezen en schrijven in ons gastenboek. Ons gastenboek kun je openen via de 'knop' Gastenboek.

De Webredactie van BC ARISTO HS.

gastenboek