HOME

ARISTO ACTUEEL

OVER ARISTO

CONTACT

LIDMAATSCHAP

 

 

 

update: 24-07-2023

 

APN
Arredo
logo
FS logo
 

ARISTO ACTUEEL

Racketavond 30 juni
Op vrijdag 30 juni hebben we tijdens onze speelavond een leuk kokertoernooi georganiseerd. Vanaf 20.00 uur deden alle 24 aanwezige deelnemers mee aan een speelvorm die door kokerloting tot stand kwam. Hierdoor speelden alle leden, jong en iets minder jong, beginnend en gevorderd, met en door elkaar. Het bleek een perfecte manier om elkaar wat beter te leren kennen en zo de saamhorigheid binnen de club te vergroten. Rupi en Rob, proficiat met de eervolle 1e en 2e plaats! Speciale dank voor Alex en Judith die alles prima hadden voorbereid. En uiteraard ook iedereen die een (culinaire) bijdrage heeft geleverd en alle deelnemers die voor de gezelligheid hebben gezorgd.

Sociale media
Sinds kort hebben we naast onze website ook een facebookpagina en een instagrampagina. Hierop zullen ook actuele berichten worden geplaatst. Instagram: https://www.instagram.com/bcaristohs/

We willen ook graag beeldmateriaal (foto`s) op deze sociale mediaplaatsen. Hierbij willen we ons uiteraard houden aan de privacyregels. Mocht het zo zijn dat je bezwaar hebt tegen het plaatsen van een foto waarop jij te zien bent, geef dit dan even per mail door: info@bcaristo.nl

Laatste speelavond
Op vrijdag 21 juli hebben we traditiegetrouw het speelseizoen op feestelijke wijze afgesloten. De hoge opkomst en de vele lekkernijen, door de leden zelfgemaakt en meegebracht, hebben het tot een bijzonder geslaagde avond doen maken. We kunnen terugkijken op een gezellige afsluiting.

Seizoen 2023/2024
Het nieuwe speelseizoen start op vrijdag 8 september. Ook in het nieuwe seizoen zullen er weer activiteiten worden georganiseerd. De speeltijden voor het nieuwe seizoen zullen hetzelfde blijven. Het is mooi om te zien dat de laatste tijd voldoende gebruik wordt gemaakt van het laatste halve uur.

Speeltijden seizoen 2023/2024
19.30 – 22.00 uur: Hele zaal (8 banen)
22.00 – 22.30 uur: Halve zaal (4 banen)

Voor nu willen wij iedereen een fijne zomervakantie toewensen. Tot in september allemaal!

Stef Martens (voorzitter)
Martijn Scheeve (secretaris)
Michael Mets (penningmeester)