HOME

OVER ARISTO

CONTACT

LIDMAATSCHAP

IN MEMORIAM

 

 

 

update: 30-09-2021

 

APN
Arredo
logo
FS logo
 

Over Aristo

Badmintonclub ARISTO Hoogezand-Sappemeer

Badmintonclub ARISTO HS is een gezelligheidsvereniging die is gevestigd in Hoogezand-Sappemeer. Op dit moment hebben we zo`n 50 leden. Plezier, gezelligheid en sportiviteit heeft bij ons de prioriteit. Wij spelen wekelijks op vrijdagavond in De Kalkwijckhal te Hoogezand van 19.30 – 22.30 uur.

We hebben voornamelijk een grote groep recreatieve spelers (volwassenen) van verschillende speelniveaus en enkele jeugdleden. Wij hanteren geen labelsysteem, dus je kunt komen spelen wanneer je wilt. Er is ook geen verplichting om iedere speelavond te komen. Iedereen is hierin geheel vrij.

Voor wat betreft de contributie voor onze leden:
- Senioren vanaf 19 jaar betalen per jaar: 90 Euro incl. Bondscontributie.
- Jeugdspelers t/m 18 jaar betalen per jaar: 45 Euro incl. Bondscontributie. Betalen kan per jaar, half jaar of kwartaal.

Vrijblijvend meedoen?
Lijkt het je wat om eens een keertje mee te doen? Dat kan, ook als je nog geen lid bent van onze vereniging. Rackets zijn beschikbaar. Kom dus gerust langs in je sportuitrusting! Ook kun je van tevoren even een afspraak maken met één van onze bestuursleden: info@bcaristo.nl. Je wordt dan in de hal door hen opgevangen.