In memoriam

Het eerste team
KAMPIOEN!


Protocol Corona
competitie 20-21


Regeling Opzeggen
Lidmaatschap


FOTOALBUM

 

 

 

update: 13-09-2021

 

APN
Arredo
logo
FS logo
 

Over Aristo

Wat voor soort badmintonclub is BC Aristo HS?
Badmintonclub ARISTO HS is een gezelligheidsvereniging die is gevestigd in Hoogezand. Op dit moment hebben we zo`n 65 leden. Plezier, gezelligheid en sportiviteit heeft bij ons de prioriteit. Wij spelen 1 x per week op de vrijdagavond in de Kalkwijckhal te Hoogezand.

Kan ik bij BC Aristo HS recreatief badmintonnen?
Bij BC Aristo HS kun je volop in recreatief verband badmintonnen. We hebben een grote groep recreatieve spelers van verschillende speelniveaus. Iedere speelavond spelen de recreanten partijen met en tegen elkaar. Ze spelen op niveau, maar ook met niveaus door elkaar, zodat iedereen met iedereen speelt. Wij hanteren geen labelsysteem, dus je kunt spelen wanneer je maar wilt. Er is dan ook zeker geen verplichting om iedere speelavond te komen. Je bent geheel vrij en mag zelf bepalen wanneer je komt spelen.

Speelt BC Aristo HS ook competitie?
Op dit moment spelen we met één team in de Regiocompetitie georganiseerd door de Nederlandse Badminton Bond (NBB). Iedere competitiewedstrijd wordt op een doordeweekse avond gespeeld. Onze thuiswedstrijden zijn op de vrijdagavond. Een aantal van onze leden doen ook jaarlijks mee aan (voornamelijk recreatieve) toernooien. Deze toernooien zijn zowel voor competitiespelers als voor recreanten.

Tevens organiseert BC Aristo HS zelf al een aantal jaren een Amerikaans Toernooi voor eigen leden en spelers van andere verenigingen. Dit toernooi vindt meestal plaats in de derde week van april. De toernooiorganisatie zorgt ieder jaar voor een gevarieerd en spannend wedstrijdschema.

Welke leeftijdsgroepen spelen bij BC Aristo HS?
We zijn van oudsher een vereniging voor volwassenen, maar hebben ook enkele jeugdleden. We hebben geen aparte jeugdafdeling. Al onze leden spelen samen op dezelfde speelavond, gewoon met en tegen elkaar. Het leuke is dus dat jong en oud elkaar ook regelmatig treffen.

Wat betaal ik aan contributie?
- Senioren vanaf 19 jaar betalen per jaar: 90 Euro incl. Bondscontributie.
- Jeugdspelers t/m 18 jaar betalen per jaar: 45 Euro incl. Bondscontributie.
Betalen kan per jaar, half jaar of kwartaal.

Leden uit hetzelfde huishouden komen in aanmerking voor een gezinskorting!

Hoe word ik lid of meld ik mij af?
Om lid te worden van BC Aristo HS kun je een inschrijfformulier aanvragen bij één van de bestuursleden. Deze dient geheel correct te worden ingevuld en ingeleverd bij het bestuur. Vanaf dat moment ben je lid van de vereniging. Geheel onderaan deze pagina kun je een aanmeldingsformulier downloaden om direct lid te worden!

Het lidmaatschap van de vereniging kan opgezegd worden. Het lidmaatschap is gebonden aan een seizoen, waardoor de opzegging geldt voor het nieuwe seizoen. Dit dient schriftelijk te gebeuren voor 1 december van ieder jaar. Het opzeggen van het lidmaatschap moet schriftelijk gebeuren. Een brief of een e-mail kan gericht worden aan onze secretaris Martijn Scheeve. Het e-mailadres: info@bcaristo.nl

Voordat het lidmaatschap kan worden opgezegd, dient aan de contributieverplichting te zijn voldaan. Indien niet op tijd is opgezegd door het lid ontstaat een betalingsverplichting voor het gehele nieuwe seizoen.

Waar en wanneer speelt BC Aristo HS?
Onze vaste speelavond is op de vrijdagavond.
Locatie: De Kalkwijckhal, Nieuweweg 8 te Hoogezand
Speeltijden: 19:30 – 22:30 uur

Vrijblijvend meedoen?
Lijkt het je wat om eens een keertje mee te doen? Dat kan, ook als je nog geen lid bent van onze vereniging. Rackets zijn beschikbaar. Kom dus gerust langs in je sportuitrusting! Ook kun je van tevoren even een afspraak maken met één van onze bestuursleden: info@bcaristo.nl. Je wordt dan in de hal door hen opgevangen.

Aanmelden als lid?
Ben je er zeker van dat BC Aristo HS de club voor jou is en wil jij je graag direct aanmelden als clublid? Vul dan het aanmeldingsformulier in of vraag ernaar op een vrijdagavond bij één van onze bestuursleden!