In memoriam

Het eerste team
KAMPIOEN!


Protocol Corona
competitie 20-21


Regeling Opzeggen
Lidmaatschap


FOTOALBUM

 

 

 

update: 13-09-2021

 

APN
Arredo
logo
FS logo
 

NIEUWS VANAF DE WEDSTRIJDBANEN

Middenmootplaatsen voor beide teams

Het competitieseizoen zit er al weer op, we gaan weer toernooien spelen. Onze beide teams hebben dit seizoen verdienstelijk meegedraaid in voor beide een hogere klasse.

Team 1
Ons 1e team heeft dit seizoen een flinke personele wijziging ondergaan. Natuurlijk is het altijd even afwachten als er zich een wisseling in de bezetting voordoet. Maar we hebben mogen constateren dat deze wisseling naar behoren heeft uitgepakt. Ons 1e team, dat dit seizoen in de 2e klasse heeft gespeeld (na promotie van vorig jaar), is uiteindelijk stevig in de middenmoot geƫindigd op een verdienstelijke 5e plaats. Het laat hiermee de eerste teams van gerenommeerde clubs als Drachten en Racketeers Emmen knap achter zich.

Team 2
Ons 2e team speelde dit seizoen in de 4e klasse (na promotie van vorig jaar) en bestond uit spelers die het seizoen ervoor al gezamenlijk in het 3e team hebben gespeeld. Ons 2e team heeft laten zien met de huidige bezetting prima mee te kunnen in deze klasse en zijn uiteindelijk op een knappe 4e plaats geƫindigd.

In beide poules zijn dit seizoen de teams van de BC Stadskanaal kampioen geworden. Voor de eindstanden zie de website van toernooi.nl, Competitie Regio Noord 2013/2014: http://www.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=C8539B14-C6FD-469F-A3EC-54C3EA3BC16C